1 sep 2013 De een wil een pornofilter, de tweede een muziekfilter, de derde een gokfilter. Zonder oog te hebben voor de ontwrichtende invloeden op het internet.
24 okt 2012 Buma bestaat 99 jaar en zoekt haar weg in de veranderende Muziekindustrie. Is zij meegegroeid met de ontwikkelingen op het gebied van het auteursrecht? Op zoek naar de rol van Buma in drie delen.
10 aug 2007 Diederik Stols schetste in zijn column 'PR, gezond verstand en auteursrecht' een eenzijdig beeld, beweert Tim Kuik, directeur van de Stichting Brein en internationaal entertainment jurist.
25 jul 2007 Ondanks de vrijspraak voor de 'georganiseerde piraten' in het eerste Nederlandse strafproces voor p2p-beheerders schept de Rotterdamse rechtbank een opmerkelijk precedent: het beheren van linksites kan in beginsel wél strafbaar zijn. Ze zijn 'medeplichtig' aan illegaal uploaden, in principe althans.
21 jul 2007 Het opzettelijk en beroepsmatig inbreuk maken op het auteursrecht én deelname aan een criminele organisatie'. Zo luidt de beschuldiging in de zaak 'Première' tegen de de beheerders van 'piratenwebsites' Releases4u en Shareconnector. De Officier van Justitie moet aantonen waarop dat gebaseerd is, vond de strafrechter in Rotterdam op 23 juni 2006.
3 mrt 2007 In de strafrechtelijke vervolging van beheerders van p2p-sites zit weinig schot. Fiod-onderzoeken leidden nog slechts tot één zaak, die nog altijd op een vonnis wacht. Onderwijl blijkt de weg via processen tegen providers en schikkingen met sitebeheerders voor Stichting Brein effectiever.

Alle artikelen in het dossier "Stichting Brein"

2006

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1