20 okt 2022 Als ondernemer moet je er altijd voor zorgen dat je voldoende werkkapitaal hebt. Hiermee zorg je er namelijk voor dat je aan de dagelijkse betalingsverplichtingen van jouw bedrijf kunt voldoen. Hierbij kun je onder meer denken aan het betalen van leveranciers, het op peil houden van de voorraad en het uitbetalen van werknemers. Heb je te weinig geld in kas om aan deze verplichtingen te voldoen? Dan biedt een werkkapitaalfinanciering uitkomst. Wie deze financiering af wil sluiten, ontdekt al snel dat er verschillende vormen zijn. Hieronder zetten wij de populairste voor je op een rijtje.
12 mrt 2022 Wie denkt dat social media alleen iets is voor de jeugd, heeft het mis. Veel ouders hebben namelijk ook een account bij één of meerdere social media kanalen. Zo ben je mogelijk actief op Facebook of Instagram. Als je kinderen hebt, plaats je misschien met enige regelmaat een foto van hen. Niet gek, want je bent ongetwijfeld trots op jouw kroost. Als je getrouwd bent, heeft je partner waarschijnlijk geen problemen met het plaatsen van dergelijke foto’s. Na een scheiding kan dit veranderen. Om te voorkomen dat er een conflict ontstaat, vertellen wij je hier hoe je omgaat met social media na een scheiding.

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2020. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1