Artikelen in dossier Ingezonden mededeling

Ingezonden mededeling

Extra boost op het 5G-netwerk eindelijk geïntroduceerd

05 jul 2024 In de huidige digitale wereld is een snel en betrouwbaar internet niet langer een luxe, maar een noodzaak. De komst van 5G heeft al voor een aanzienlijke verbetering gezorgd in de snelheid en capaciteit van mobiele netwerken. Maar nu wordt het nog beter: er komt een extra boost op het 5G-netwerk. Wat betekent dit voor jou? Laten we het uitzoeken.
Veel flexibeler, inclusiever en goedkoper

Hoe virtual reality jouw werkplek kan revolutioneren

19 jun 2024 Virtual reality (VR) maakt een razendsnelle opmars in allerlei sectoren, en werkplekken blijven zeker niet achter. Met VR-headsets zoals de Meta Quest 3 binnen handbereik, verandert VR de manier waarop we werken en leren drastisch. In dit artikel duiken we in de wijze waarop VR jouw werkervaring kan verbeteren, trainingen soepeler kan laten verlopen en zelfs het hele concept van een fysieke werkplek kan herdefiniëren.
Ingezonden mededeling

Afwegingen die je moet maken op het gebied van een domeinnaam

24 mei 2024 Het leven bestaat uit talloze afwegingen die je constant moet maken, en dit geldt ook op het gebied van het internet. Dit keer bespreken we specifiek de afwegingen die er zijn als we het over domeinnamen hebben. Lees dus deze blog aandachtig door als je er zeker van wil zijn dat je de juiste domeinnaam keer op keer uitzoekt.
Ingezonden commerciële mededeling

4 tips voor eindeloos internet: haal het maximale uit je sim only abonnement met 5G

08 feb 2024 Het is tegenwoordig voor veel mensen steeds belangrijker om altijd beschikbaar te zijn. Met dank aan het mobiele netwerk kunnen we nu altijd en overal verbinding hebben. Of je nu onderweg bent, op kantoor of thuis, een stabiele internetverbinding is belangrijk om in contact te blijven met de wereld om ons heen. Een handige manier om altijd te kunnen internetten is via een sim only abonnement. In dit artikel delen we daarom vier handige tips om het meeste uit je sim only abonnement te halen met 5G.
Ingezonden Mededeling

Wat zijn de verschillende vormen van werkkapitaalfinanciering?

20 okt 2022 Als ondernemer moet je er altijd voor zorgen dat je voldoende werkkapitaal hebt. Hiermee zorg je er namelijk voor dat je aan de dagelijkse betalingsverplichtingen van jouw bedrijf kunt voldoen. Hierbij kun je onder meer denken aan het betalen van leveranciers, het op peil houden van de voorraad en het uitbetalen van werknemers. Heb je te weinig geld in kas om aan deze verplichtingen te voldoen? Dan biedt een werkkapitaalfinanciering uitkomst. Wie deze financiering af wil sluiten, ontdekt al snel dat er verschillende vormen zijn. Hieronder zetten wij de populairste voor je op een rijtje.
Ingezonden mededeling

Hoe ga je om met social media na een scheiding?

12 mrt 2022 Wie denkt dat social media alleen iets is voor de jeugd, heeft het mis. Veel ouders hebben namelijk ook een account bij één of meerdere social media kanalen. Zo ben je mogelijk actief op Facebook of Instagram. Als je kinderen hebt, plaats je misschien met enige regelmaat een foto van hen. Niet gek, want je bent ongetwijfeld trots op jouw kroost. Als je getrouwd bent, heeft je partner waarschijnlijk geen problemen met het plaatsen van dergelijke foto’s. Na een scheiding kan dit veranderen. Om te voorkomen dat er een conflict ontstaat, vertellen wij je hier hoe je omgaat met social media na een scheiding.
Netkwesties
Netkwesties is een webuitgave over internet, ict, media en samenleving met achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen.
Colofon Nieuwsbrief RSS Feed Twitter

Nieuwsbrief ontvangen?

De Netkwesties nieuwsbrief bevat boeiende achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen o.g.v. internet, ict, media en samenleving.

De nieuwsbrief is gratis. We gaan zorgvuldig met je gegevens om, we sturen nooit spam.

Abonneren Preview bekijken?

Netkwesties © 1999/2024. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

1
0