Wat is Netkwesties?

Netkwesties is een uitgave over internet, ict, media en samenleving met achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen.

Redactiestatuut

Het 'redactiestatuut' is normaliter een overeenkomst tussen de uitgever en de redactie waarin de spelregels van de samenwerking zijn neergelegd. Belangrijkste facet is de borging van de onafhankelijkheid van de redactie tegen ongewenste commerciële invloeden en belangen, bijvoorbeeld van die uitgever.

In dit geval van Netkwesties vallen redactie en uitgever samen. Het redactiestatuut is meer een belofte aan de lezer dat de redactionele inhoud van Netkwesties niet stiekem door commerciële, politieke of andere niet-journalistieke belangen wordt bepaald. Dergelijke invloeden zijn voor de bezoeker zichtbaar als niet-redactioneel, te weten reclame of sponsoring.

We werken ook volgens de Code voor de Journalistiek van de NVJ en de Leidraad van de Raad voor de Journalistiek. Hier kunt u ook terecht met klachten indien u meent dat we de journalistiek niet netjes bedrijven. Volgens de regel moet u dan eerst bij de redactie zelf uw klacht neerleggen.

  • Redactie
    Peter Olsthoorn: peter [at] p7.nl
    plus onze experts en gastauteurs
  • Techniek en advies
    Calabi
Boek 25 jaar internet in Nederland nu voor 7,50 euro

Boek 25 jaar internet in Nederland nu voor 7,50 euro

02 jan 2020 In '25 jaar internet in Nederland' wordt aan de hand van vijftig vraaggesprekken de geschiedenis geschetst van internet in Nederland.

Privacyverklaring

01 mei 2010 Netkwesties respecteert de privacy van haar bezoekers. Netkwesties houdt zich aan de wettelijke voorschriften omtrent privacy, vastgelegd in de AVG.
Netkwesties
Netkwesties is een webuitgave over internet, ict, media en samenleving met achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen.
Colofon Nieuwsbrief RSS Feed Twitter

Nieuwsbrief ontvangen?

De Netkwesties nieuwsbrief bevat boeiende achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen o.g.v. internet, ict, media en samenleving.

De nieuwsbrief is gratis. We gaan zorgvuldig met je gegevens om, we sturen nooit spam.

Abonneren Preview bekijken?

Netkwesties © 1999/2024. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

1
0