Wat is Netkwesties?

Netkwesties is een uitgave over internet, ict, media en samenleving met achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen.

Redactiestatuut

Het 'redactiestatuut' is normaliter een overeenkomst tussen de uitgever en de redactie waarin de spelregels van de samenwerking zijn neergelegd. Belangrijkste facet is de borging van de onafhankelijkheid van de redactie tegen ongewenste commerciële invloeden en belangen, bijvoorbeeld van die uitgever.

In dit geval van Netkwesties vallen redactie en uitgever samen. Het redactiestatuut is meer een belofte aan de lezer dat de redactionele inhoud van Netkwesties niet stiekem door commerciële, politieke of andere niet-journalistieke belangen wordt bepaald. Dergelijke invloeden zijn voor de bezoeker zichtbaar als niet-redactioneel, te weten reclame of sponsoring.

We werken ook volgens de Code voor de Journalistiek van de NVJ en de Leidraad van de Raad voor de Journalistiek. Hier kunt u ook terecht met klachten indien u meent dat we de journalistiek niet netjes bedrijven. Volgens de regel moet u dan eerst bij de redactie zelf uw klacht neerleggen: redactie@netkwesties.nl.

1 mei 2010 Netkwesties respecteert de privacy van haar bezoekers. Netkwesties houdt zich aan de wettelijke voorschriften omtrent privacy, vastgelegd door het CBP in ondermeer de Richtsnoeren publicatie van persoonsgegevens op internet en houdt zich aan gedragscodes, ondermeer van de DDMA.
Netkwesties © 1999/2017. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring
Ehio Media content marketing
1
0
1