Artikelen in dossier Muziekmarkt

Hoe AI ons leert onderscheid te maken tussen mensen, kunst en industrie

Kunstmatige creativiteit

26 mei 2024 Hoe we een bewuste, menselijke keuze maken of, en zo ja, hoe we AI gebruiken vereist het losmaken van het tempo van de digitale industrialisering. Haastige spoed is geen goede metgezel van diep nadenken.

Is Spotify the iTunes killer?

08 okt 2010 Hifi? Huh, bedoel je wifi? Het was overzichtelijk, je hifi-installatie verbond een versterker aan een platenspeler, radio en cassettedeck en aan spetterende boxen; dat alles gekocht van de krantenwijk. Oude media helpen nog bij het analyseren van de op drift geraakte audiomarkt. Waarheen gaat ie na de komst van Spotify?

Filmwereld, loop eens achter de muziek aan

03 mrt 2006 De muziekmarkt was al serieus getroffen door het grote boze downloadmonster, dat tot in alle poriƫn van internet was doorgedrongen. Het was een kwestie van wachten en bandbreedte totdat de eerste alarmerende berichten uit de hoek van de filmindustrie zouden komen.
Netkwesties
Netkwesties is een webuitgave over internet, ict, media en samenleving met achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen.
Colofon Nieuwsbrief RSS Feed Twitter

Nieuwsbrief ontvangen?

De Netkwesties nieuwsbrief bevat boeiende achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen o.g.v. internet, ict, media en samenleving.

De nieuwsbrief is gratis. We gaan zorgvuldig met je gegevens om, we sturen nooit spam.

Abonneren Preview bekijken?

Netkwesties © 1999/2024. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

1
0