26 aug 2015 Na twee decennia liberalisering van de telecommarkt in het aanbod in snel internet beperkt. Te beperkt, vindt de Consumentenbond. De tv-kabel moet open.
24 apr 1998 Supersnelle toegang tot Internet is een van de belangrijkste ontwikkelingen de komende jaren. Er zijn verschillende initiatieven die de toegang tot Internet vele malen zullen versnellen.
27 feb 1998 Tientallen miljoenen guldens verdienen Internetproviders dit jaar aan de liberalisering van de telecommarkt. Ze worden eindelijk betaald voor het genereren van telefoonverkeer en zijn niet langer de onbezoldigde tikkengenerator van PTT Telecom.
23 jan 1998 Al jaren wordt voorspeld dat er een fusiegolf zal komen in de markt van Internetaanbieders. Met het bod op provider TIP door concurrent World Online, en de nauwe samenwerking van ING's Postbank met GlobalXs is de markt sterk in beweging gekomen.

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2020. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1