Artikelen in dossier Internettoegang

Consumentenbond bepleit openstelling tv-kabelnetten

Beperkte concurrentie internettoegang

26 aug 2015 Na twee decennia liberalisering van de telecommarkt in het aanbod in snel internet beperkt. Te beperkt, vindt de Consumentenbond. De tv-kabel moet open.
Column Felipe Rodriquez *)

Vaste prijs voor Internet via de kabel niet houdbaar

24 apr 1998 Supersnelle toegang tot Internet is een van de belangrijkste ontwikkelingen de komende jaren. Er zijn verschillende initiatieven die de toegang tot Internet vele malen zullen versnellen.
Column Felipe Rodriquez *)

Providers verdienen aan de vrije telecommarkt

27 feb 1998 Tientallen miljoenen guldens verdienen Internetproviders dit jaar aan de liberalisering van de telecommarkt. Ze worden eindelijk betaald voor het genereren van telefoonverkeer en zijn niet langer de onbezoldigde tikkengenerator van PTT Telecom.
Column Felipe Rodriquez *)

Turbulentie in Internetaanbod

23 jan 1998 Al jaren wordt voorspeld dat er een fusiegolf zal komen in de markt van Internetaanbieders. Met het bod op provider TIP door concurrent World Online, en de nauwe samenwerking van ING's Postbank met GlobalXs is de markt sterk in beweging gekomen.
Netkwesties
Netkwesties is een webuitgave over internet, ict, media en samenleving met achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen.
Colofon Nieuwsbrief RSS Feed Twitter

Nieuwsbrief ontvangen?

De Netkwesties nieuwsbrief bevat boeiende achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen o.g.v. internet, ict, media en samenleving.

De nieuwsbrief is gratis. We gaan zorgvuldig met je gegevens om, we sturen nooit spam.

Abonneren Preview bekijken?

Netkwesties © 1999/2024. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

1
0