12 mrt 2017 Terwijl hier uitgebreid data tappen door de AIVD ter discussie staat, blijkt de bevriende dienst CIA de toegang tot apparatuur te hebben, malware te verspreiden en zelfs zero day lekken op te eisen. Opnieuw is er grote verontwaardiging, maar ook een zekere berusting.
19 dec 2015 Wie wil nadenken over de invloed van technologie op de samenleving, moet niet kijken naar gebruikers, zoals de overheid, maar naar de ontwerpers van technologie.
12 jun 2013 De Tweede Kamer is enthousiast over het iPad-onderwijs, maar heeft daarvoor geen gegronde redenen en is slecht van geheugen.
30 mei 2013 In vele toonaarden voorspeld, maar Benedict Evans geeft bondig de feiten weer over de platform, mobiele media - tablet- en smartphonemarkten.
12 feb 2012 Team rond trendwatcher Adjiedj Bakas over privacy met boeiende invalshoeken, maar gebrek aan duiding en onduidelijke commerciële invalshoek.

Alle artikelen in het dossier "Apple"

2012
2011

Nieuwsbrief ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief. We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen.

Controleer nu je e-mail

Je ontvangt een bericht met instructies om je e-mailadres te bevestigen. Zonder deze bevestiging sturen we je geen nieuwsbrief, doe het dus gelijk even!

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd
Netkwesties © 1999/2017. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring
Ehio Media content marketing
1
0
1