Artikelen in dossier Werk en privacy

Vanwege privacy en ‘onjuistheden’

Kort geding bank Bunq tegen NRC

01 jul 2024 NRC bericht tendentieus en onjuist over Bunq, vindt Ali Niknam, de baas en oprichter/eigenaar van de bank. Hij begint een kort geding met advocaat Christiaan Alberdingk Thijm van Brandeis, zo bevestigt Niknam desgevraagd. NRC heeft al voldaan aan de belangrijkste eis.
Europese richtlijn voor platformwerkers laat te veel ruimte

Europa moet duidelijkheid bieden met platforms: werknemer of zzp’er

05 apr 2024 Mensen die voor platforms als Uber en Deliveroo werken, weten ondanks een nieuwe Europese richtlijn die nog wet moet worden nog steeds niet of ze beschermd worden. Er resteert een zwakke plek.
Iedereen kan een online keurmerk beginnen

De waarde van een ‘World class Workplace’

11 jun 2021 Het predicaat ‘Beste Werkgever’ werd ‘World class Workplace’, en ruim twintig bedrijven mogen in 2021 dit predicaat dragen. Wat is het waard en hoe word je de beste in je branche?
Netkwesties
Netkwesties is een webuitgave over internet, ict, media en samenleving met achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen.
Colofon Nieuwsbrief RSS Feed Twitter

Nieuwsbrief ontvangen?

De Netkwesties nieuwsbrief bevat boeiende achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen o.g.v. internet, ict, media en samenleving.

De nieuwsbrief is gratis. We gaan zorgvuldig met je gegevens om, we sturen nooit spam.

Abonneren Preview bekijken?

Netkwesties © 1999/2024. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

1
0