25 jun 2017 In dit derde deel van het drieluik over data-analyse in Hilversum e.o. ligt het accent op journalistiek gebruik. De ervaringen van dienstverlener SmartOcto, de NOS met de redactie, en het inhoudelijk datagebruik bij KRO-NCRV actualiteiten.
25 jun 2017 RTL en EO gelden in Hilversum als voorlopers in data-analyse, en reiken naar de toekomst van profilering. KRO-NCRV maakt een inhaalslag met hulp van leveranciers GfK, Media Injection en Bats. Tweede deel uit een drieluik over data in Hilversum.
25 jun 2017 Heel ‘big’ zijn de data nog niet, maar begin juli 2017 staan er twee grote vernieuwingen op stapel voor de omroep: de volledige ingebruikname van de ‘Kijkcijferfabriek’ van SKO en de lancering van de video-on-demand site van de NPO.
13 jun 2013 De koopman verslaat de dominee in deze crisisjaren. Keert het tij al in 2013? Voorzetten van VVD, PvdA, Mediafonds en NOS ex-hoofdredacteur. *)
28 dec 2010 De opgang van contentdistributie, ook tv-producties, als onderdeel van sociaal verkeer zal het komende decennium nog een grote vlucht nemen, maar het bevalt nog te bezien of tv-productie ook wezenlijk zal veranderen.
22 dec 2010 Terug- en vooruit kijken over internet, dat deden de experts voor de camera bij de herlancering van Netkwesties afgelopen voorjaar. Vandaag Erik van Heeswijk, hoofdredacteur Digitaal van de Vpro, al vijftien jaar een online voorloper in Hilversum.

Alle artikelen in het dossier "Omroep"

2010

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

Controleer nu je e-mail

Je ontvangt een bericht met instructies om je e-mailadres te bevestigen. Zonder deze bevestiging sturen we je geen nieuwsbrief, doe het dus gelijk even!

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2018. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1