8 dec 2019 Steeds meer camera’s herkennen gezichten en verwerken deze persoonsgegevens. Hoe bepaal je of het gebruik van nieuwe technologieën ethisch verantwoord is? Simpele antwoorden zijn er niet, wel een uitgewerkte aanpak.
2 jul 2014 Hoe lastig is het geweten in ICT-projecten? En hoe ga je daarmee om? En kun je gewetensvol handelen in een gedragscode vastleggen? Die vragen vormde de kern van vijf uur lang debatteren onder leiding van Harry Starren.
4 nov 2011 Camera's in de rechtbank vergroten niet de transparantie van de rechtsgang maar het overwicht van de strafpleiter. *)
30 aug 2011 Hand voor je mond als je hoest! Iemand aankijken als je met haar spreekt! En dus geen mobiel internet of sms'en tijdens conversaties?
30 dec 2010 De onderzoeker naar ethiek en technologie aan de TU Delft verwacht een 'tegenbeweging' van gebruikers op de grote openheid op internet, zowel ethisch als qua privacy.

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2020. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1