17 apr 2019 Eind 2010 hield Joop.nl van de Vara een actie voor Julian Assange om hem asiel in Nederland te verlenen. Als dat toegekend was zou hij als Nederlands staatsburger Rusland geholpen hebben. Zoals steevast in media treken de persoon en sensatie de aandacht, niet de werkelijke kwestie: hoe verder met Wikileaks?
8 experts
31 dec 2017 Geheimzinnig, big data, opsporing, spionage en adviseur van Trump; Palantir wekt nieuwsgierigheid als grote stille kracht van conservatief Amerika. Vooral door toedoen van mede-eigenaar Peter Thiel. De sfinx die als weldoener en boze kracht bekend is.
19 aug 2014 Aan de vooravond van de eerste ‘verjaardag’ van de veroordeling van Chelsea (voorheen Bradley) Manning tot 35 jaar cel heeft Amnesty International de regering van de Verenigde Staten opgeroepen om clementie te tonen.
4 aug 2013 Manning is wel schuldig bevonden aan drie aanklachten gebaseerd op de Espionage Act van 1917.
22 jan 2013 Justitie in de V.S. zal moeten aantonen dat Bradley Manning wist dat hij informatie verschafte aan ‘de vijand’, in het geval bewezen wordt verklaard dat hij documenten heeft onthuld aan Wikileaks. En interne kritiek op New York Times wegens afwezigheid proces.
8 jul 2012 'Ongeautoriseerd' siert als verkoopleus de autobiografie van Julian Assange. Dat heeft de baas van Wikileaks niet nodig. Zijn verhaal is boeiend , en draagt bij aan een evenwichtiger beeld van de bonje met kranten.

Alle artikelen in het dossier "Wikileaks"

2012
2011
2010
2008

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

Controleer nu je e-mail

Je ontvangt een bericht met instructies om je e-mailadres te bevestigen. Zonder deze bevestiging sturen we je geen nieuwsbrief, doe het dus gelijk even!

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2020. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1