1 sep 2017 De weigering van BNN-Vara en NPO om 'Jesse' uit te zenden is genomen onder druk van een niet geïnformeerd publiek debat.
22 jun 2016 Na een serie Chinese successen van Endemol en Talpa met krakers als Big Brother en The Voice, vond recent ook Professor Nicolai & Dr. Beckand van Blue Circle afzet in China. Dit wordt een belangrijke markt voor de bloeiende Nederlandse format-export.
30 jun 2014 Met bijna 5 miljoen bezoekers aan NOS.nl/wk2014 is het record van de Olympische Winterspelen halverwege exact geëvenaard. Maar op de Amsterdam Internet Exchange is het juist rustiger gedurende Oranje-wedstrijden. Dan gaat Surfnet wel een tandje hoger.
16 jun 2013 TV is springlevend en ontpopt zich als de elite van videoconsumptie. Hoe breekt internet in op televisie? *)
2 apr 2013 Meest gepikte spel ooit bracht ook meeste geld in het laatje. Geen leuk nieuws voor de Stichting Brein die indirect ook optreedt voor Ziggo. UPC en KPN die HBO distribueren.
10 jun 2012 Gaat Kijkes van RTL het nog redden als tweede scherm platform voor 'tout Hilversum'? Of verzamelen de publieken zich rond Angry Bytes? Of wordt het Zeebox uit Engeland? *)

Alle artikelen in het dossier "Televisie"

2012

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

Controleer nu je e-mail

Je ontvangt een bericht met instructies om je e-mailadres te bevestigen. Zonder deze bevestiging sturen we je geen nieuwsbrief, doe het dus gelijk even!

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2018. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1