21 apr 2018 Bedrijven zijn de klanten van Facebook en gezamenlijk willen ze ons tot vrienden maken, teneinde hun commerciële doelen wat eenvoudiger te kunnen bereiken. De marketing met Facebook staat pas in de kinderschoenen. In dit hoofdstuk passeren voorbeelden van bedrijven om in het gevlei te komen.
21 apr 2018 Wat ben je waard voor de marketeers met hun merken? Dat rekenen ze graag uit, want voor hen is de hoofdvraag: wat valt er aan je te verdienen? Ondanks al die mooie verhaaltjes over de dialoog werkt het niet omgekeerd: wat kunnen ze voor jou betekenen? Merken investeren in sociale marketing, dus willen ze weten hoeveel geld zo'n fan uiteindelijk in de kassa brengt.
21 apr 2018 Juist in het afgelopen jaar is in Nederland de beveiliging tegen cybercrime door bedrijven en overheden, waaronder defensie en terrorismebestrijding, organisatorisch bij elkaar gebracht. Dat gebeurde in betrekkelijke stilte door het ministerie van Veiligheid en Justitie. Ook Facebook is een omgeving waar die voorheen gescheiden terreinen kunnen samenkomen. Dat vinden de betrokkenen ideaal om misdaad te bestrijden.
15 apr 2018 This piece I wrote five years ago as the conclusion of my book The Power of Facebook. It has become quite actual these days, I guess. maybe Mark Zuckerberg himself should have taken more seriously these advises:
9 jan 2018 In 2011 verscheen het boek De macht van Facebook, met de beursgang van het bedrijf waarbij velen twijfels uitten over de waarde. Beetje dom, want Facebook werd allengs krachtiger technologie. Het boek eindigde met elf aanbevelingen om Facebook te verbeteren en ‘in het gareel’ te krijgen.
7 nov 2017 We publiceren het boek De macht van Facebook in hoofdstukken op Netkwesties.nl. Het boek dateert uit 2011, maar veel van de onderwerpen keren juist nu terug in actuele artikelen van bekende titels.

Alle artikelen in het dossier "De macht van Facebook boek"

2017
7 nov 2017
De macht van Facebook – Hoofdstuk 3

De grote macht van Facebook, het internetpaspoort

7 nov 2017
De macht van Facebook – Hoofdstuk 4

Uit het fantastische privacylabyrint

7 nov 2017
De macht van Facebook – Hoofdstuk 5

Dat privacygezeur ook

7 nov 2017
De macht van Facebook – Hoofdstuk 6

Europa contra Facebook

19 okt 2017
Integrale publicatie van boek uit 2011

De macht van Facebook – Hoofdstuk 1

8 okt 2017
Integrale publicatie van boek op til

De macht van Facebook – Inleiding

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

Controleer nu je e-mail

Je ontvangt een bericht met instructies om je e-mailadres te bevestigen. Zonder deze bevestiging sturen we je geen nieuwsbrief, doe het dus gelijk even!

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2018. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1