23 jan 2020 Bij een jaarlijks congres van Vereniging Wikimedia Nederland in 2013 mondde de vraag om een bijdrage van internetgeschiedschrijving en journalistiek uit in onderstaande column. Op een verjaardag is dit voor Netkwesties een passende bijdrage.*)
19 jun 2018 In een mum van tijd is een overlijden geregistreerd in digitale encyclopedie. Beroemdheid van de dode groeit. Hoe werkt het?
10 dec 2010 Wikileaks brengt golven van sensatie door de media, met heftige reacties van vóór en tegenstanders. Maar wat is de werkelijke betekenis op de lange termijn, terug- en vooruit kijkend. Onderstaande in het Engels, op zaterdag 11 december 2010 verscheen er er een Nederlandstalige vertaling in NRC Handelsblad.
9 jul 2009 Dit klinkt modern, is zelfs noodzakelijk. Wat vindt er plaats op dit terrein van de zogenoemde customer relationship management in en buiten Hilversum? Wat betekent privacy? Een inventarisatie, na het eerdere interview met SBS. *)
5 jul 2009 Je hele hebben en houen op Hyves? Natuurlijk, als volwassene moet je zelf kunnen bepalen dat privacy onzin is, iets van de vorige eeuw. Maar ook het tegendeel: iedereen moet met hand en tand, en vooral middelen, z'n privacy kunnen verdedigen.
23 apr 2009 Uiterst flexibel opererende virtuele 'bendes' waarbinnen de spelers nauwelijks bekend zijn maar voortdurend elkaar de bal toespelen voor criminele doeleinden: zie hier de aard van wat privé-detective Frank Engelsman van Ultracan betitelt als 'open source criminele netwerken'.

Artikelen in dossier "Wikipedia"

2009
2008
2007
2006

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1