23 mrt 2022 Steeds weer gaan er stemmen op om een sociaal platform op te bouwen, eerst door de hoogleraren Jacobs en Van Dijck en vervolgens door Marleen Stikker en Sander van der Waal van De Waag. Hun optimisme is even aanstekelijk als naïef. Ze hebben al bewezen het niet te kunnen volbrengen.
19 okt 2021 Van online hoorcolleges tot QR-codes in het restaurant: efficiëntiedrang gaat ten koste van menselijk contact. We verliezen meer dan we beseffen.
20 sep 2020 In het wegverkeer delven kinderen, voetgangers en fietsers het onderspit, digitaal onderdrukken grootmachten ons op grond van alom heersende overmacht van snelheid. Hadden we maar wat beter naar de recent overleden Franse techniekfilosoof Bernard Stiegler geluisterd.
24 okt 2016 Je digitale spoor verlengt zich ook in de analoge wereld. Wie in een populaire straat boodschappen doet loopt het risico gevolgd te worden van de mensen van CityTraffic. Hoewel ik eigenlijk nooit shop vroeg ik hen toch eens om mij te vertellen wat ze van mij weten.

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1