Artikelen in dossier World Online

Boek 25 jaar internet in Nederland nu extra gratis

30 dec 2014 Na nog een forse extra inspanning zijn nu alle verhalen over de geschiedenis van internet in Nederland gebundeld tot één pdf. Bijna 600 pagina’s met honderd schitterende foto’s in Amsterdamse omgevingen.
Zakenvrouw van het jaar 2000

Nina Brink

16 mrt 2014 Nina Brink spande begin 2001 een rechtszaak aan tegen Management Team, haar toenmalige uitgever VNU en de schrijver van het artikel ‘Zakenvrouw van het jaar 2000’ dat op 15 december 2000 was verschenen. De zaak bleef buiten de publiciteit. In oktober 2004 vonniste de rechter (zie hieronder) in het nadeel van Brink. Het artikel was weg, maar nu is het terug, 14 jaar na de beursgang van World Online.

Verliezende hebzucht bij Facebook en World Online

03 jun 2012 Al ruim twaalf jaar had World Online het record in handen van de grootste internetbeursgang ooit, zelfs groter dan die van Google. Facebook onttroonde World Online, ook wat betreft waardedaling. Wat zijn de parallellen? Wordt Facebook ook een grote mislukking?
Netkwesties
Netkwesties is een webuitgave over internet, ict, media en samenleving met achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen.
Colofon Nieuwsbrief RSS Feed Twitter

Nieuwsbrief ontvangen?

De Netkwesties nieuwsbrief bevat boeiende achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen o.g.v. internet, ict, media en samenleving.

De nieuwsbrief is gratis. We gaan zorgvuldig met je gegevens om, we sturen nooit spam.

Abonneren Preview bekijken?

Netkwesties © 1999/2024. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

1
0