21 feb 2019 GroenLinks roept de overheid op om geen technologie van het Chinese bedrijf Huawei toe te laten bij het invoeren van 5G-netwerken in Nederland wegens het risico op spionage. Moeten we zover gaan?
6 jan 2019 Op televisie en internet lopen we massaal te koop met ziekten, in onze verslavende zucht naar aandacht. Toch gaan direct de privacyvingertjes omhoog waar medische data in het geding zijn. Kunnen wij zelf bepalen wie er weet mogen hebben van medische gegevens? Ja, hopen patiënten met project MedMij. Eerst wat anders regelen, vindt nu minister Bruins.
22 jun 2016 Na een serie Chinese successen van Endemol en Talpa met krakers als Big Brother en The Voice, vond recent ook Professor Nicolai & Dr. Beckand van Blue Circle afzet in China. Dit wordt een belangrijke markt voor de bloeiende Nederlandse format-export.
5 sep 2015 De online aanvallen op, en spionage van China die de Amerikaanse belangen aantastten zullen tot de belangrijkste onderwerpen behoren van het bezoek van het Chinese staatshoofd Xi Jinping aan Washington deze maand. Spanningen na niet af sinds hun laatste treffen in Den Haag in maart 2015 tijdens de nucleaire top.
28 mrt 2013 Wederom gaan in Washington wat alarmbellen af te over de dreigende platlegging van de economie door cyberaanvallen. Stuur de JSF’s erop af, toch?
27 mei 2012 De hoffelijkheid van het online debat mag best omhoog. Maar in het belang van onze veiligheid en democratie kunnen we beter de sociale controle op internet verhogen dan anonimiteit verbieden.

Alle artikelen in het dossier "China"

2011
2010

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2020. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1