23 nov 2017 Aanhalingstekens zijn de beste vrienden van een journalist die een verhaal wil brengen dat wel spectaculair is, maar waarschijnlijk niet waar. In het strafrecht zijn er nogal wat van zulke verhalen.
16 jul 2017 Bekende internetwetenschapper Jay Hoofnagle deed vaak onderzoek met geld van Google. Ook media, zoals Follow The Money, worden betaald door Google. Ethisch bedenkelijk of niet?
26 jun 2017 Fusies tot lokale multimediabedrijven zouden tegenwicht kunnen bieden, ondanks mislukte fusie van Sanoma en SBS.
7 sep 2014 Edward Snowden deed belangrijke onthullingen over de omvang en intensiteit van de afluistermethoden van de Amerikaanse geheime dienst NSA. Journalist Glenn Greenwald regelde de verslaggeving. Die ontaardde in een mediahype. En weten we nog nauwelijks iets van datagebruik door de NSA en AIVD. Hoe kwam het zo ver?
1 apr 2013 Kinderen zijn steeds meer bezig met tv-kijken, gamen en chatten. Tegelijkertijd krijgen steeds meer kinderen de diagnose ADHD. Hangt dit met elkaar samen? Worden kinderen drukker naarmate ze meer media gebruiken?
8 jul 2012 'Ongeautoriseerd' siert als verkoopleus de autobiografie van Julian Assange. Dat heeft de baas van Wikileaks niet nodig. Zij verhaal is boeiend , en draagt bij aan een evenwichtiger beeld van de bonje met kranten.

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

Controleer nu je e-mail

Je ontvangt een bericht met instructies om je e-mailadres te bevestigen. Zonder deze bevestiging sturen we je geen nieuwsbrief, doe het dus gelijk even!

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2018. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1