19 jan 2014 Is het internet totaal ten prooi gevallen aan datahonger van de NSA door toedoen van een centralistisch model van grote concerns? Jazeker, betoogde Marleen Stikker, oprichter van De Digitale Stad en De Waag in Amsterdam. Baarlijke nonsens, vond Werner Vogel, lid Raad van Bestuur van Amazon en lid van de Europese cloudclub van Neelie Kroes.
12 feb 2012 Team rond trendwatcher Adjiedj Bakas over privacy met boeiende invalshoeken, maar gebrek aan duiding en onduidelijke commerciële invalshoek.
5 sep 2011 Dit voorjaar startte Surfnet pilotprojecten met Surfconext. Hogeschool Zeeland, met vestigingen in Vlissingen en Terneuzen, wil onderzoeken wat deze verbindingsinfrastructuur voor hen kan betekenen.
9 jun 2011 Gebruik maken van diensten in de cloud, het is een trend die niet meer te stoppen is. Naast de grote voordelen zijn er ook zorgen. Het rapport 'De wolk in het onderwijs' adviseert instellingen hoe daarmee om te gaan.

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2020. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1