13 apr 2023 Twee jaar celstraf plus vier maanden voorwaardelijk met een proeftijd van drie jaar; deze straf vonnist rechtbank Den Haag voor ex-journalist Micha Kat wegens online verspreiding van zware bedreigingen en desinformatie.
9 aug 2017 Ebcon zou de Europese infrastructuur aanleggen voor KPNQwest, maar werd meegesleurd in de neergang van dit megalomane KPN-project. Nu nog speelt een claim van 55 miljoen euro. Met dank aan de vasthoudende curator Ed Wagemakers, voorheen Eerste Kamerlid.
6 sep 2011 Ondermeer het grote vertrouwen van de overheid in DigiNotar, met de kop in het zand na een ernstige hack, zet Nederland wereldwijd voor aap met ondermeer de Mossad, CIA, MI6, Facebook, Google en Yahoo en bovenal Iraanse dissidenten als slachtoffers. Hoe naïef kun je zijn? Hoe zat het met toezicht door Opta?
24 feb 2011 Een groots gebaar van de Verenigde Staten, volgens een aantal media: de VS staan pal voor communicatievrijheid in het Midden-Oosten. Maar Washington heeft een klontje boter te veel op het hoofd.
12 nov 2010 Het voorspellen van exorbitante groei van internetverkeer was een truc van hardwareverkopers als Cisco om de omzet te stuwen. Nu gebeurt weer hetzelfde met mobiel, wordt beweerd. Zijn we gefopt?
1 expert
30 sep 2010 Gewezen commissarissen Marten Pieters, Joop Drechsel, Maarten Henderson, Eelco Blok, Ada van der Veer-Vergeer en Pierre Everaert worden aangeklaagd voor 4,2 miljard euro schadevergoeding. Krijgt Houthoff namens schuldeisers genoegdoening na een klus van ruim acht jaar met het ontrafelen van het bankroet?

Alle artikelen in het dossier "Bedrog"

2007
2006
2004
2003

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1