7 jun 2019 In de strijd tussen AT5 en C-Amsterdam om de lokale omroepconcessie tot 2024 in Amsterdam dreigen de open kanalen van Salto te verdwijnen. Dat vinden wij kwalijk.
5 dec 2015 Fantastische Nederlandse internetpionier, oprichter van Ripe en medeoprichter van de Amsterdam Internet Exchange, is maandag 1 december op 72-jarige leeftijd aan kanker overleden. Alle reden om een interview met deze scherpe, maar aimabele denker en doener te herpubliceren.
30 dec 2014 Manuel Kohnstamm is al vijftien jaar de belangrijkste vertegenwoordiger in Brussel van de Europese tv-kabelbranche. In dienst van het Amerikaanse Liberty Global, eigenaar van UPC en recent ook Ziggo, is hij de ideale spreekbuis om terug te blikken op het succes van de tv-kabel met internet. Over innovatie, concurrentie, Amsterdam, vakkundig lobbyen en de banden met Neelie en de Koninklijke familie.
30 dec 2014 Na nog een forse extra inspanning zijn nu alle verhalen over de geschiedenis van internet in Nederland gebundeld tot één pdf. Bijna 600 pagina’s met honderd schitterende foto’s in Amsterdamse omgevingen.
6 okt 2014 Nog steeds een pure vereniging zoals ze al twintig jaar functioneert slaat de Amsterdam Internet Exchange in de 21e eeuw de vleugels uit naar andere werelddelen. De balans tussen het behoud van het goede en innovatie en expansie waar mogelijk weet Job Witteman exact te schetsen.
15 jun 2014 Niet zozeer technisch, maar vooral inhoudelijk is Karin Spaink één van de ‘aartsmoeders’ van het Nederlandse internet. Als geen ander heeft ze, vanuit Amsterdam, zo consequent, oprecht en intelligent gestreden voor de vrijheid van online meningsuiting en daarmee de internetgeschiedenis van de hoofdstad, Nederland en Europa mede bepaald.

Alle artikelen in het dossier "Amsterdam"

2014
5 jun 2014
Maurice de Hond behaalt als 66-jarige nog internetsucces met onderwijs

‘Top miskende digitale veranderingen, volk is het slachtoffer’

19 jan 2014
Private of publiek weg volgen contra spionage

Botsing Werner Vogels en Marleen Stikker

16 jan 2014
1994-1999: van De Digitale Stad tot ‘gratis toegang’

De verbeelding aan de macht met internet

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1