16 jun 2013 TV is springlevend en ontpopt zich als de elite van videoconsumptie. Hoe breekt internet in op televisie? *)
6 feb 2011 De invloed van sociale media op het ontstaan, verloop en bestrijding van revoluties als in Iran, Tunesië en Egypte is groot en miskend door velen, onder wie Malcolm Gladwell. Dit schreef Jaap van Till afgelopen dagen, beginnend op vrijdag 4 februari 2011, de ‘Dag van het Vertrek’ in Egypte.
27 dec 2010 Voor het eerst blijkt uit onderzoek dat laagopgeleide Nederlanders dagelijks meer tijd aan internet besteden dan hoogopgeleiden, bijvoorbeeld met video kijken. En we overschatten onze strategische vaardigheden met internet.
21 dec 2010 Terug- en vooruit kijken over internet, dat deden de experts voor de camera bij de herlancering van Netkwesties afgelopen voorjaar. Vandaag Marianne van den Boomen, wetenschapper en schrijver over communities al lang voordat Hyves en Facebook waren geboren.

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2020. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1