1 jan 2018 Het CPB meent dat ‘de overheid’ met zes maatregelen de risico’s van distributie van misleidende informatie door platforms kan beteugelen.
12 mrt 2017 Het mailadres van de burgemeester Pieter Broertjes van ‘mediastad’ Hilversum was misbruikt voor een Twitter-account, zo berichtte De Telegraaf groot. Niet waar, zo liet de Volkskrant zien. Zo wint de goede journalistiek het van het goedkope effectbejag.
7 jun 2016 “Het is belangrijk om te weten dat het racisme van Tay niet de verantwoordelijkheid is van Microsoft of van Tay zelf. Tay weet niet eens wat racisme is.”
1 jun 2014 Konden eerst louter gefortuneerden zoals Nina Brink via advocaten en bureaus voor reputatiemanagement hun persoonlijke Google-resultaat opschonen, dankzij het Europese Hof kan iedereen onwelgevallige uitingen onvindbaar laten maken. En ook de openbaarheid van Twitter staat ter discussie.
4 experts
1 nov 2013 De gebruikers van sociale media moeten als ‘crowd’ met een code komen tegen haat-, scheld- en dreiguitingen. Destijds vond ik dat Beatrix overdreef met haar waarschuwingen, maar nu moet ik vaststellen dat ze gelijk had. *)
4 experts
26 nov 2012 Het boek ‘Focus!’ van Justine Pardoen alarmeert de samenleving. Altijd online zijn heeft grote nadelige gevolgen voor jongeren. Daar valt wel veel aan te doen.

Alle artikelen in het dossier "Twitter"

2012
2011
2010
2009
9 jul 2009
'Ken uw kijker, luisteraar, bezoeker, klant!'

Omroepen richting individuele communicatie

2008

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

Controleer nu je e-mail

Je ontvangt een bericht met instructies om je e-mailadres te bevestigen. Zonder deze bevestiging sturen we je geen nieuwsbrief, doe het dus gelijk even!

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2020. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1