16 mei 2021 Het CBS en T-Mobile hebben telefoniedata onvoldoende geanonimiseerd tijdens een test, luidde een beschuldiging in NRC en daarmee ‘van miljoenen Nederlanders’ de privacy geschonden. Agentschap Telecom en Autoriteit Persoonsgegevens doen onderzoek.
19 feb 2016 'Volledige controle over buitenlandse dochters is onmogelijk', zei Henk van Dalen als financieel bestuurder van Vimpelcom in een vraaggesprek in 2011. Nu Vimpelcom een enorme schikking treft vanwege corruptie en Van Dalen weer nieuws is, is het gesprek van destijds boeiend.
29 dec 2011 De Amsterdam Internet Exchange wordt gezien als parel van de digitale economie in Nederland. Is dat terecht? Een interview met de chefs, ook over te duur mobiel netverkeer.
18 jul 2010 Telecom Italia is eindelijk verlost van haar frisse speler op de Nederlandse telecommarkt. Tele2 is een geschikte nieuwe eigenaar, vinden onze experts Hendrik Rood, Jaap van Till en Guido van Nispen. Met een portret over, en interview met BBned.
3 experts
20 jun 2007 Het kon niet uitblijven. In de herfst van dit jaar wil de overheid (T)DAB-frequenties gaan veilen. En net als enkele jaren terug bij de radiofrequentieveilingen beginnen ook nu de lobbymachines op volle toeren te draaien.
3 jun 2005 Opta, de telecomwaakhond in Nederland, stort zich dezer dagen op de markt voor kabeltelevisie. Maken de vijf grote aanbieders misbruik van hun machtspositie met het standaardpakket? Die vraag stelt Opta net terwijl de zogeheten 'triple play'-pakketten op het punt van een grote doorbraak staan. Is aparte (analoge) tv-dienstverlening binnenkort verleden tijd en loopt Opta dus achter de feiten aan?

Alle artikelen in het dossier "Telecommarkt"

1998
27 feb 1998

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2020. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1