30 aug 2019 Toenemend politiek en gewelddadig digitaal extremisme gaan hand in hand met de groei van complottheorieën die gemakkelijk hun weg vinden naar geesten die in actie willen komen.
22 apr 2018 De EU moet een inschrijving openen voor de creatie van een Europees platform dat privacy- en gebruikersvriendelijker is dan Facebook.
1 jan 2018 Het CPB meent dat ‘de overheid’ met zes maatregelen de risico’s van distributie van misleidende informatie door platforms kan beteugelen.
25 jan 2017 Het vermoeden dat de aanhang van Donald Trump de zwijgende meerderheid vormde is niet juist, blijkt uit een Twitter-analyse van Imperial College in Londen.
12 jan 2016 Wat de overeenkomst is tussen Wie is de mol en de ramp met de MH17 heb ik me eigenlijk nooit afgevraagd. Totdat het antwoord zich aandiende, de afgelopen twee weken.
13 feb 2014 We menen dat de computer doet wat wij willen. Maar het is veelal andersom. Een bekende observatie, maar Marianne van den Boomen kleedde deze uiterst scherp en eloquent in met een analyse van metaforen. En promoveerde daar gisteren feestelijk op.

Alle artikelen in het dossier "Sociale netten"

2013
2012
2011
2010

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

Controleer nu je e-mail

Je ontvangt een bericht met instructies om je e-mailadres te bevestigen. Zonder deze bevestiging sturen we je geen nieuwsbrief, doe het dus gelijk even!

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2020. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1