23 apr 2009 Uiterst flexibel opererende virtuele 'bendes' waarbinnen de spelers nauwelijks bekend zijn maar voortdurend elkaar de bal toespelen voor criminele doeleinden: zie hier de aard van wat privé-detective Frank Engelsman van Ultracan betitelt als 'open source criminele netwerken'.
20 apr 2009 Zeker de eerste twee zijn niet bijster nieuw zoals is te zien op de Amerikaanse nieuwsuitzending uit 1981 over de San Francisco Chronicle en Examiner en hun inspanningen hun krant online te zetten. Deze herkauwde vragen hebben vooralsnog weinig concrete en of bevredigende antwoorden opgeleverd.
8 mrt 2009 De verbreiding van diensten over glasvezel loopt zowel in Amsterdam als in Rotterdam flinke vertraging op, tot spijt van operator BBned. In de Europese rangschikking voor glas loopt Nederland wel voorop, maar KPN moet er echt een massaproduct van maken.
28 nov 2008 Het aantal botnets verveelvoudigt, evenals het aantal malicieuze websites, nieuwe virussen en kwetsbare computers. Toch neemt de onveiligheid van internetgebruik niet navenant toe, zo vindt de veiligheidschef van provider Xs4all.
19 nov 2008 De beeldvorming in onze samenleving van wat ingenieurs zijn en doen is gebrekkig en ijlt na vanuit dingen in het verleden, wat weinig inspirerend is voor jonge mensen om die richting in onderwijs en loopbaan op te gaan.
28 sep 2008 Termen als 'leugens' en 'geheimen' roepen bij iedereen herkenning op. Je kunt er op internet beter mee overweg dan met de abstracte begrippen 'privacy' en 'beveiliging'.

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1