4 mrt 2018 Hans Schnitzler, Joke Hermsen en Aleid Truijens debatteerden heftig met Maurice de Hond over de zin van iPad-onderwijs. De laatste delft het onderspit.
26 sep 2015 Ict bracht geen beter onderwijs, ondanks miljarden die erin zijn gepompt. Pisa onderzocht het effect van ict in onderwijs in de periode 2009-2012. Dat werd direct munitie in het heftige debat over SteveJobsScholen van Maurice de Hond. Waar ligt de nuance?
5 jun 2014 Bijna ging de bekende online opiniepeiler de internetgeschiedenis in als de man van de ondergang in 2000 van Newconomy, broedplaats van jonge internetbedrijven. Tot hij alsnog succes scoort met zijn Steve Jobs-scholen, onderwijs voor een nieuwe tijd, dat ten voorbeeld strekt tot ver over de grens. Met nooit aflatend enthousiasme, doorzettingsvermogen en geloof is Maurice de Hond een schoolvoorbeeld voor jongeren met een drang tot innoveren.
25 aug 2013 Critici van de 'iPad-scholen' verwijzen naar Digitale dementie van de Duitse psychiater Manfred Spitzer. Digitale media verhogen de kans op dementie, maken ons depressief, verslaafd en slapeloos. Hoe solide is zijn onderbouwing?
15 jul 2013 Op Netkwesties kruisten twee zeer gewaardeerde panelleden de degens over nieuwe onderwijs O4NT. Waar ligt het gelijk? De iPad is over 20 jaar ouderwets. Het gaat om fundamentele vragen.
12 jul 2013 Wederom bewijst Schnitzler dat hij niet kan lezen. Want ik heb toch heel duidelijk aangegeven dat ook de wereld zoals deze zich nu ontwikkelt met een prominente rol voor het digitale zijn eigen voor- en nadelen kent. (Dus Schnitzler lees nog even: voor- EN nadelen). Net zoals de wereld waar we nu in leven en waarin we geleefd hebben eigen voor- en nadelen kent.

Alle artikelen in het dossier "O4NT"

2013

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1