12 feb 2019 Het is raadzaam om standaarden en richtlijnen op te stellen voor de wetenschappelijke integriteit en onafhankelijkheid; in ieder geval voor de privacywetenschap, maar wellicht ook breder.
23 mrt 2017 De big data golf die veel goeds maar ook kwaad zal brengen, laat zich absoluut niet afremmen door de nieuwe verordening die in 2018 de Europese privacy moet beschermen. Mondiale giganten zijn niet te stuiten door slap Europees toezicht, vinden Nico van Eijk en Michiel Buitelaar.
18 dec 2016 Terwijl de Verenigde Staten vergelding aankondigden tegen Russische infiltratie en spionage via internet, bestreed de Tweede Kamer onder invloed van maatschappelijke druk de uitbreiding van bevoegdheden voor digitale spionage.
17 nov 2016 Inlichtingendiensten krijgen meer armslag met een nieuwe wet Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (WIV). Privacylobby’s verweren zich krachtig. Maar hoe luiden de feiten van het voorstel en van adviezen van de Raad van State en wetenschappers van Pi.Lab en IViR?
16 mei 2002 Wat gebeurt er met de communicatiegrondrechten in een technologisch geavanceerde maatschappij? Deze vraag staat centraal in het proefschrift Communicatiegrondrechten van de jurist Lodewijk Asscher.

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2020. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1