4 mrt 2018 Hans Schnitzler, Joke Hermsen en Aleid Truijens debatteerden heftig met Maurice de Hond over de zin van iPad-onderwijs. De laatste delft het onderspit.
26 sep 2015 Ict bracht geen beter onderwijs, ondanks miljarden die erin zijn gepompt. Pisa onderzocht het effect van ict in onderwijs in de periode 2009-2012. Dat werd direct munitie in het heftige debat over SteveJobsScholen van Maurice de Hond. Waar ligt de nuance?
5 jun 2014 Bijna ging de bekende online opiniepeiler de internetgeschiedenis in als de man van de ondergang in 2000 van Newconomy, broedplaats van jonge internetbedrijven. Tot hij alsnog succes scoort met zijn Steve Jobs-scholen, onderwijs voor een nieuwe tijd, dat ten voorbeeld strekt tot ver over de grens. Met nooit aflatend enthousiasme, doorzettingsvermogen en geloof is Maurice de Hond een schoolvoorbeeld voor jongeren met een drang tot innoveren.
10 sep 2013 De meeste onderwijzers, ouders en experts bedoelen het goed. Maar zijn het flagrant oneens over de intensiteit van computergebruik op school. Helpt die polarisatie?
25 aug 2013 Critici van de 'iPad-scholen' verwijzen naar Digitale dementie van de Duitse psychiater Manfred Spitzer. Digitale media verhogen de kans op dementie, maken ons depressief, verslaafd en slapeloos. Hoe solide is zijn onderbouwing?
22 jul 2013 Helaas worden nieuwe media als nog veel te weinig ingezet om het leesniveau van kinderen te verbeteren. Wellicht ingegeven door het absurde idee van iPad-scholen. *)

Alle artikelen in het dossier "iPad-scholen"

2013
2012

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

Controleer nu je e-mail

Je ontvangt een bericht met instructies om je e-mailadres te bevestigen. Zonder deze bevestiging sturen we je geen nieuwsbrief, doe het dus gelijk even!

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd
Tijdelijk niet beschikbaar

Netkwesties © 1999/2020. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1