30 jul 2023 Gebruik van telefoons in klaslokalen is zo’n twintig jaar toegestaan, wellicht vooral omdat leraren en ouders zelf min om meer aan het schermpje verslaafd zijn. Nu personen de schade voor het sociale leven en welbevinden breder onderkennen, komen ook schoolverboden pregnanter in beeld.
9 jan 2023 Succesvolste opiniepeiler, hartstochtelijk vader, keeper en scheidsrechter, discutabele ondernemer en tenslotte fervent onderzoeker naar een moordzaak en corona; Maurice de Hond leefde voor confrontaties, moed puttend uit onverschrokken ouders en vrouw Jasmin en zoon Marc die stierven.
4 mrt 2018 Hans Schnitzler, Joke Hermsen en Aleid Truijens debatteerden heftig met Maurice de Hond over de zin van iPad-onderwijs. De laatste delft het onderspit.
26 sep 2015 Ict bracht geen beter onderwijs, ondanks miljarden die erin zijn gepompt. Pisa onderzocht het effect van ict in onderwijs in de periode 2009-2012. Dat werd direct munitie in het heftige debat over SteveJobsScholen van Maurice de Hond. Waar ligt de nuance?
5 jun 2014 Bijna ging de bekende online opiniepeiler de internetgeschiedenis in als de man van de ondergang in 2000 van Newconomy, broedplaats van jonge internetbedrijven. Tot hij alsnog succes scoort met zijn Steve Jobs-scholen, onderwijs voor een nieuwe tijd, dat ten voorbeeld strekt tot ver over de grens. Met nooit aflatend enthousiasme, doorzettingsvermogen en geloof is Maurice de Hond een schoolvoorbeeld voor jongeren met een drang tot innoveren.
10 sep 2013 De meeste onderwijzers, ouders en experts bedoelen het goed. Maar zijn het flagrant oneens over de intensiteit van computergebruik op school. Helpt die polarisatie?

Alle artikelen in het dossier "iPad-scholen"

2013
2012

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1