7 jun 2016 Zo moeilijk kan het toch niet zijn. Een banknummer is een lelijk ding, zeker het nieuwe Iban-nummer met de landcode, het controlegetal, de bankcode en het tien-cijferige rekeningnummer. Er zijn hoogopgeleide mensen in de top van ministeries die niet eens één getal op één bonnetje kunnen onthouden, laat staan een code van 18 posities.
30 dec 2014 Na nog een forse extra inspanning zijn nu alle verhalen over de geschiedenis van internet in Nederland gebundeld tot één pdf. Bijna 600 pagina’s met honderd schitterende foto’s in Amsterdamse omgevingen.
27 jul 2014 Eind vorige eeuw voerde Rabo de lijstjes aan met meest gebruikte internetbanken in Europa. De van oorsprong agrarische bank liep op alle mogelijke manieren voorop. Hoe was dat mogelijk?
12 apr 2013 Nederland telde mee bij de grootste Ddos-aanval op Spamhaus. Vervolgens waren Nederlandse banken de klos, ING voorop, ook aangevallen met Nederlandse pc’s. Welkom in de wondere wereld van digitale ontheemden in bunkers, misdaad, spionage en bestrijding.
4 apr 2013 Slachtoffers van de ING-storing sloegen massaal aan het twitteren. Misschien kunnen ze beter vaker een printje maken, zeker gezien het jokken en zwijgen door het panische ING.
3 apr 2013 De fraude met internetbankieren nam sterk af. Dankzij de banken. De politie kun je wel afschrijven. Of in elk geval de aangifte afschaffen.

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1