24 aug 2021 Uitgeverij De Telegraaf deed de afgelopen twintig jaren talloze pogingen om een multimediaconcern van betekenis te worden. Het mislukte meestal, zo blijkt uit 400 pagina’s van over elkaar buitelende smakelijke details, verzameld en herinnerd door Marianne Zwagerman, die de analyse vergat.
22 apr 2012 De Raad voor het Openbaar Bestuur (ROB) ziet heil in de inzet van sociale media door politiek en overheid. Maar zijn advies leidt niet tot het zo gehoopte representatieve en inclusieve debat.
30 dec 2011 Vrijheden op internet moeten eraan geloven. Met toenemende belangen werd ook de rechtspraak strenger. Christiaan Alberdingk Thijm maakte het mee met Solv, van pleitbezorger voor vrije MP3-uitwisseling met Kazaa tot aan de verdediging van uitgever Sanoma tegen GeenStijl. *)
1 okt 2011 Een publiek domein waarin de persoonlijke willekeur regeert is een bedreiging voor een levensvatbare democratie. Maar vice versa geldt evenzeer: zodra de sfeer van de privacy stelselmatig geschonden wordt, dreigt er een tirannieke horizon. Neem een blik op doodsbedreiging.nl.
2 experts
27 dec 2010 Voor het eerst blijkt uit onderzoek dat laagopgeleide Nederlanders dagelijks meer tijd aan internet besteden dan hoogopgeleiden, bijvoorbeeld met video kijken. En we overschatten onze strategische vaardigheden met internet.
21 dec 2010 Terug- en vooruit kijken over internet, dat deden de experts voor de camera bij de herlancering van Netkwesties afgelopen voorjaar. Vandaag Marianne van den Boomen, wetenschapper en schrijver over communities al lang voordat Hyves en Facebook waren geboren.

Alle artikelen in het dossier "Hyves"

2010
2009
2008
2007

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1