29 mei 2022 Yvonne Coldeweijer voert nu hetzelfde beroep uit als wijlen Willibord Frequin, maar ook als columnisten Tom-Jan Meeus en Sheila Sitalsing en onderzoekers als Eric Smit en Joep Dohmen. Dat vonnist de rechtbank Amsterdam over veelbekeken online roddelrubrieken oftewel het genre ‘juice’.
12 mei 2017 Het actievoeren door Rosanne Hertzberger, Loes Reijmer en 141 andere vrouwen gericht tegen GeenStijl is hun goed recht. Maar de ministers Bussemaker en Schultz en de hoofdredacteur van NRC hadden de oproep om niet op GeenStijl te adverteren, moeten negeren.
29 jan 2017 Een 68-jarige vrouw pleegde zelfmoord nadat justitie haar toonde als dief en Dumpert daar overheen ging met reaguurders.
19 jan 2017 Google geeft het antwoord. Maar hoe? Moet dat transparant zijn? En moeten we platforms als Facebook en Google via wetten reguleren, direct aanpakken of vooral moreel aanspreken?
15 nov 2016 Schrijver selecteert en beschrijft een bonte stoet van fabulerende internetpublicisten, van Micha Kat tot Wim Dankbaar tot Maurice de Hond.
30 dec 2011 Vrijheden op internet moeten eraan geloven. Met toenemende belangen werd ook de rechtspraak strenger. Christiaan Alberdingk Thijm maakte het mee met Solv, van pleitbezorger voor vrije MP3-uitwisseling met Kazaa tot aan de verdediging van uitgever Sanoma tegen GeenStijl. *)

Alle artikelen in het dossier "GeenStijl"

2005
2004

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1