11 okt 2011 Maak ict onderdeel van de cultuur. De maatschappij is gebaat bij meer ict-kennis bij de doorsneeburger. Burgers moeten de ict-omgevingen kennen waar ze deel van uitmaken. Daar hoort 'security through openness' bij, openbaarheid van beveiligingsmethoden. Hackers moeten die kunnen testen. *)
5 sep 2011 Door de online activiteiten van studenten gedetailleerd te monitoren en te analyseren, krijgen studenten en docenten meer inzicht in het leerproces. Daarmee biedt Learning Analytics aanknopingspunten om tijdig bij te sturen.
3 jun 2011 Moeten docenten het in de strijd om de aandacht van leerlingen opnemen tegen telefoons en dus ook internet?
23 dec 2010 Wanneer gaan we eens als een helikopter boven de maatschappij hangen om de grote veranderingen met internet als geheel te beschouwen in plaats van zo fragmentarisch bezig te zijn? Esther Gons in de nieuwe aflevering terug- en vooruitblikken.
6 sep 2010 Met zo'n 8 miljoen euro wil de overheid een platform voor publicatie en uitwisseling van, en communicatie over digitaal leermateriaal opzetten. Wikiwijs ging afgelopen week 'live'. Gaat het werken?
2 experts
28 apr 2010 Voor de screenagers voor wie het papieren boek een fremdkörper is geworden, vormt de eLezer een waardevolle ‘link’ tussen de hypermediale cultuur van vandaag en de rijke traditie van het papieren boek.

Alle artikelen in het dossier "Educatie"

2009
2008
30 apr 2008
Wie is er wijzer, de elite of de massa?

Tussen Andrew Keen en Abram de Swaan

2006

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1