30 dec 2018 Je moet de portemonnee trekken om deelnemers van Facebook tot opgave te dwingen. Met dat principe bepalen econoom Felix Eggers van Rijksuniversiteit Groningen en de bekende MIT-econoom Erik Brynjolfsson de waarde van digitale diensten.
16 apr 2013 We gaan delen, en vooral met degenen die een goede reputatie op internet opbouwen. Dat doen we in een genetwerkte samenleving, zo wil de revolutionaire voorspelling.
22 nov 2011 Dealers staan op hun achterste benen omdat de ANWB auto's met korting gaat verkopen. Hoe lang zal het duren dat de automerken hun eigen directe verkoop beginnen? *)
10 mei 2011 Wat zijn de aard en omvang van de economische activiteiten op internet in Nederland? Die relevante vraag stelde Google aan de Boston Consulting Group. Het antwoord stelt wat teleur.
1 expert
31 dec 2010 Met Erik Huizer, zonder twijfel de meest invloedrijke Nederlander op de technische ontwikkeling van internet, sluit Netkwesties het jaar 2010 en de serie terug- en vooruitblikken af.

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1