1 apr 2017 Het lijkt oneerlijk: de rechter vindt niet dat Sim.nl inbreuk maakt op de rechten van mobiele aanbieder Simpel. Maar MKB Brandstof, tegenwoordig MKB Ondernemers, mag niet Tom.nl als merk voeren.
24 jun 2012 Meer socialemediagebruik remt de groei in Nederlandse domeinnamen niet, komt althans naar voren uit een grote enquête. Groei zit vooral bij particulieren, ofschoon 'registrars' die juist ontkennen.
1 expert
30 dec 2011 Vrijheden op internet moeten eraan geloven. Met toenemende belangen werd ook de rechtspraak strenger. Christiaan Alberdingk Thijm maakte het mee met Solv, van pleitbezorger voor vrije MP3-uitwisseling met Kazaa tot aan de verdediging van uitgever Sanoma tegen GeenStijl. *)
28 dec 2011 Uitgever van domeinnamen neemt een actieve rol op zich in de opbouw van internet die verder gaat dan de kerntaak. "We behartigen de belangen van de domeinnaamhouders." *)
3 aug 2006 Nieuwe domeinnamen als hypotheken.ABNAmro en Vertrekhal.schiphol zijn mogelijk. Maar de weg daarheen ligt in deze bizarre netkwestie vooralsnog bezaaid met leugens en geheimzinnigheid.
24 mrt 2006 UnifiedRoot zet het werk voort van UNIDT, de handel in nieuwe topdomeinen zoals .Schiphol en .Nike die naast de huidige .com en .nl domeinen etc. moeten komen. UNIDT ging aan een reeks discutabele ontwikkelingen ten onder. Maar UnifiedRoot heeft niets, echt niet van doen met UNIDT, beweren de heren van UnifiedRoot. Is dat waar?

Alle artikelen in het dossier "Domeinnamenhandel"

2000

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2020. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1