12 apr 2016 In cartografie schuilt een mooie analogie met de oproep tot meer transparantie van software en apps.
9 jan 2016 Waar Ronald Reagan nog Michael Gorbatsjov opriep de Muur neer te halen roept Donald Trump op om een muur op te trekken tussen de VS en Mexico. Andere tijden in politiek en media.
4 jan 2016 Digitale - en roboticatechnologie bezorgen zowel hogere productiviteit als welkome bevrijding van talloze repeterende taken. Helaas, zoals onze economie momenteel is ingericht bieden deze schijnbare wonderen ook grote euvels. Hoe kunnen we de marktprijzen handhaven in een wereld met een overschot aan productiviteit? En, kernachtiger nog, hoe kunnen we mensen van werk blijven voorzien als robots veel banen overnemen?
13 feb 2014 We menen dat de computer doet wat wij willen. Maar het is veelal andersom. Een bekende observatie, maar Marianne van den Boomen kleedde deze uiterst scherp en eloquent in met een analyse van metaforen. En promoveerde daar gisteren feestelijk op.

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2020. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1