13 aug 2018 Ondanks haar beperkt onderbouwde vaststelling dat internet ‘stuk’ is, schaarse uitleg voor niet-experts en gebrek aan doorvragen over het werk van De Waag was de uitzending van Zomergasten met Marleen Stikker interessant; dankzij haar filosofie, de aangename toonzetting met de presentator en tot de verbeelding sprekende fragmenten.
8 okt 2015 Over Felipe werd louter goeds gesproken. Iedereen gunde hem een beter lot dan langdurig lijden aan MS.
23 jun 2015 Vandaag is de Facebook Farewell Party in de Stadsschouwburg. Gesubsidieerd Amsterdam gaat Facebook gratuit bashen. Wat levert dat op?
16 jan 2014 In 1999 kwam de internethype tot een climax met ‘gratis’ nettoegang. Commercieel, gericht op torenhoge beurswaarden. Begin 1994 bood De Digitale Stad al gratis toegang plus een florerend platform. In het publieke domein in Amsterdam. Zes jaar lang domineerden providers de internetgeschiedenis. (Pdf's met interviews en beschouwingen onderaan de pagina.)
9 aug 2001 Toen de Digitale Stad in Amsterdam aankondigde dat het de activiteiten dit jaar stop zou zetten, leidde dat tot veel rumoer. Een groep mensen richtte de vereniging Open Domein op: een nieuwe online gemeenschap, die een plek moest veroveren in het gat dat door het verdwijnen van De Digitale Stad werd achtergelaten.

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2020. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1