28 dec 2016 Apphandel is datahandel, ‘moderne’ burgers zijn allereerst consumenten. Ze kopen gemak en pret met data. Ook om persoonlijke weetjes van andere mensen te kunnen genieten via Facebook, want die privacy moet je ‘delen’.
23 okt 2015 Via apps op telefoons verzamelen bedrijven aanhoudend enorme hoeveelheden data zonder dat gebruikers enig benul hebben. Dat kan zo niet langer.
21 dec 2013 Voor veel consumenten is het onduidelijk hoe het zit privacy gevoelige informatie in apps. Soms worden ze onterecht bang gemaakt, zoals door professor Bart Jacobs.
22 apr 2013 Met een smartphone kun je bellen en het apparaat weet waar je bent. Meer heb je niet nodig om een taxi te vragen. Een app met één knop.
5 jan 2012 De belangen van open communicatie, daar staat de Internet Society pal voor. Vanzelfsprekend is die openheid steeds minder, met bedreigingen van overheidsingrijpen en app stores.
11 feb 2011 ENPA, de Europese koepelorganisatie voor dagbladuitgevers, heeft Apple maandag opgeroepen geen beperkende voorwaarden te stellen aan het gebruik van de App Store en de iPad, de distributiekanalen van het Amerikaanse softwarebedrijf.

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1