26 feb 2024 AI belichaamt de paradox van technologische vooruitgang: enerzijds opent het ongekende mogelijkheden die onze verbeelding prikkelen, anderzijds creëert het bijeffecten die ons doen vrezen.
25 feb 2024 Maak uw borst maar nat, want het stopt hier niet. We zullen steeds meer AI-toepassingen gaan zien die data van de ene naar de andere vorm omzetten.
11 feb 2024 RIVM, OMT en regering zijn te slaafs gevolgd door de journalistiek, concluderen het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP), een aantal wetenschappers, artsen, Maurice de Hond en Marianne Zwagerman en hun publiek. Een uitgebreide opsomming en analyse van de kritiek op, en response van journalisten.
2 experts
11 feb 2024 De gemeente Enschede hoeft de boete van de Autoriteit Persoonsgegevens van 600.000 euro voor toepassing van wifi-tracking niet te betalen. De rechtbank vindt de veroordeling onjuist.
10 feb 2024 Publieke Omroep NPO kan meer zijn dan een club managers die een cultureel systeem in stand houdt van ondoorzichtigheid, regeltjes en machiavellisme.
10 feb 2024 De afgelopen jaren werden bedrijven, gemeenten en universiteiten enorm ontwricht door aanvallen met gijzelsoftware (‘ransomware’) waarbij hackers vitale gegevens versleutelen en losgeld eisen om de informatie te ontsleutelen. Het wordt nog veel erger, vrezen wetenschappers.
8 feb 2024 Door de opkomst van het internet, sociale media, smartphones en commercieel verkrijgbare satellietbeelden is dagelijks een eindeloze stroom van informatie over hedendaagse conflicten op onze beeldschermen te zien. Een kritische houding is nodig. Zijn ‘TikTok-oorlogen’ wel zo transparant als ze lijken?
8 feb 2024 Het is tegenwoordig voor veel mensen steeds belangrijker om altijd beschikbaar te zijn. Met dank aan het mobiele netwerk kunnen we nu altijd en overal verbinding hebben. Of je nu onderweg bent, op kantoor of thuis, een stabiele internetverbinding is belangrijk om in contact te blijven met de wereld om ons heen. Een handige manier om altijd te kunnen internetten is via een sim only abonnement. In dit artikel delen we daarom vier handige tips om het meeste uit je sim only abonnement te halen met 5G.
31 jan 2024 De belofte van de Wet open overheid wordt maar moeizaam ingelost, door een cocktail van onmacht, onkunde en onwil. Maak informatie vlotter openbaar, anders blijven burgers de overheid als een gesloten bolwerk ervaren.
17 jan 2024 Het plan voor meer Nederlandstalige opleidingen aan Nederlandse universiteiten vind ik een goed plan. Beschuldiging van ‘provincialisme’ zoals van Caroline de Gruyter in NRC zijn onterecht.
Getoond 1 tot 10 van 1277. Er zijn meer pagina's.

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1