Guido van Nispen

Guido van Nispen is Ceo en medeoprichter van Insiber.com, een bedrijf dat zich inzet om verzekeringsaanbieders en cybersecurityconsultants die het MKB bedienen, te voorzien van de tools en middelen voor een veilige en verzekerde digitale toekomst.

Naast zijn rol bij Insiber.com werkt Guido als Senior Advisory Board Member voor het Amerikaanse investeringsbedrijf New Market Venture Partners en als vrijwilliger als Senior Fellow bij de People-Centered Internet Foundation. In deze hoedanigheid is hij uitgever en auteur voor i4j (Innovation for Jobs).

Via zijn eigen bedrijf houdt Guido zich bezig met strategische innovaties en investeert hij in ondernemingen die in lijn zijn met zijn visie op een toekomst waarin technologie de mensheid dient.

Gedurende zijn carrière heeft Guido een schat aan ervaring opgedaan door sleutelposities in leiderschap en advisering te bekleden bij diverse organisaties, waaronder BT, ANP, Triodos, AVROTROS, Raad voor Cultuur, V-Ventures, Dutch Creative Industry Fund, Cinekid, en World Press Photo.

Guido’s professionele missie is het bevorderen van mensgerichte innovatie door technologie toegankelijker, begrijpelijker en gebruiksvriendelijker te maken voor individuen en organisaties. Dit ziet hij cruciale verschuiving naar het waarderen van betekenisvol werk en mensgerichte principes die economische groei stimuleren en het welzijn van de samenleving verbeteren.

Artikelen van Guido van Nispen

Hyves jongleerde: bouwen, draaiende houden en centen scoren

26 jun 2011 Raymond Spanjar maakte van de start van Hyves in juni 2004 tot de verkoop eind 2011 aantekeningen en bewerkte die tot een leuk en leerzaam boek. Wankel evenwicht kenmerkte geslaagd ondernemerschap: innoveren met plezier en toewijding, de site in de lucht houden en jacht op geld, ook voor persoonlijke rijkdom.

BBned eindelijk verkocht, aan Tele2

18 jul 2010 Telecom Italia is eindelijk verlost van haar frisse speler op de Nederlandse telecommarkt. Tele2 is een geschikte nieuwe eigenaar, vinden onze experts Hendrik Rood, Jaap van Till en Guido van Nispen. Met een portret over, en interview met BBned.
Netkwesties
Netkwesties is een webuitgave over internet, ict, media en samenleving met achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen.
Colofon Nieuwsbrief RSS Feed Twitter

Nieuwsbrief ontvangen?

De Netkwesties nieuwsbrief bevat boeiende achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen o.g.v. internet, ict, media en samenleving.

De nieuwsbrief is gratis. We gaan zorgvuldig met je gegevens om, we sturen nooit spam.

Abonneren Preview bekijken?

Netkwesties © 1999/2024. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

1
0