24 feb 2019 'Piepbop', zei de deurbel laconiek. 'Oh, kom op!' riep Joanne uit, hard duwend tegen de deur, die koppig weigerde te bewegen. 'Mijn bedrijf is failliet gegaan, ik ben gebrandmerkt als een privacyschender aansprakelijk voor miljoenen aan schade, het regent, en nu vertel je me dat mijn ringsleutel kapot is?'
21 mei 2018 Moeten we bang zijn voor de Revolutie van de Robots? Blikken mannetjes die de macht overnemen? Of juist kunstmatige intelligentie zónder armpjes en beentjes van ijzer? Heilzaam of gevaarlijk?
15 mei 2011 De recente tv-beurs in Cannes bracht opwinding over 'Smart TV', voorheen 'connected tv', vanouds bekend als 'WebTV' en straks misschien 'App TV'. Deel 1: inleiding, cijfers, NOS en Uitzending Gemist. *)
29 dec 2010 De hoogleraar-schrijver-blogger verwacht dat Chinese kennis over tien jaar zal domineren, ook op het internet.
20 dec 2010 De enorme sociaal-maatschappelijke kracht van het internet had Jaap van Till twintig jaar geleden nooit kunnen voorspellen, maar nu voorspelt hij revolutionaire veranderingen voor ondermeer staten als gevolg van onderlinge online communicatie.
19 dec 2010 Op de valreep bij het afscheid van 2010 publiceren we nog de reeds in april 2010 opgenomen video-interviews met experts van Netkwesties. Ze kijken kort terug en spreken over de toekomstverwachtingen met internet. Als eerste: Sophie op den Kamp.

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2020. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1