25 sep 2011 De conclusie dat veelvuldig internetten vermindering van productiviteit, denken, creativiteit, reflectie, zelfbezinning, persoonlijke kennisopbouw en culturele rijkdom zou veroorzaken is ingegeven door een van de meest basale menselijke emoties: angst.
5 experts
12 dec 2007 Er was geen persbericht meer aan gewijd maar gisteren heeft het College bescherming persoonsgegevens (CBP) de definitieve Nederlandse richtsnoeren voor privacy op internet gepubliceerd in de Staatscourant De stilte is onbegrijpelijk want het zijn de belangrijkste regels voor internet sinds lange tijd
4 jan 2007 Internetregels zijn mondiaal en wetten voor e-commerce en dataopslag Europees bepaald. Het CBP meent toch dat je privacyregels wel nationaal kunt opleggen en handhaven. Een spannende opvatting.
21 jul 2006 De hype over kinderen, internet en seks brengt, niet toevallig, twee boeken voort. De rivaliserende kampen Mijn Kind Online en Stichting Kinderconsument publiceren. KPN, MSN en UPC betaalden, en koppelen er hun handel en daarmee aandelenkoers aan.

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1