28 dec 2011 Uitgever van domeinnamen neemt een actieve rol op zich in de opbouw van internet die verder gaat dan de kerntaak. "We behartigen de belangen van de domeinnaamhouders." *)
11 dec 2011 Dagelijks gebruiken we internet intensief, vaak zonder ons te beseffen wat er bij komt kijken. Wie verzorgen het reilen en zeilen van het internet? Welke krachten zijn er werkzaam? Wie is de baas en wil dat worden? Veel vragen, en antwoorden volgen in een serie 'De Staat van het Internet', vandaag deel 1, een basale uitleg hoe 'het internet in elkaar steekt'. *)
16 okt 2011 Met jubel en trots leidt Nederland de weg naar wettelijke Europese netneutraliteit, maar het begrip staat deels haaks op het technisch karakter van internet en komt in botsing met tv-diensten, voip en online gamen. Europese teozichthouders willen er hun vingers nog niet aan branden.
10 jul 2011 Met 'ondubbelzinnige toestemming' als vereiste voor het commercieel verzamelen van informatie van internetters krijgt Nederland een strenge uitleg van de Europese richtlijn. Het gevolg ook van een volslagen mislukte cookielobby van internetbedrijven, net als voor netneutraliteit.
1 expert
11 nov 2009 In een goed debat over 'neutraliteit' in aanbod van toegang tot internetdiensten kwamen vóór- en tegenstanders van een regeling tot hun recht. Maar wat te doen?
22 jun 2007 Netneutraliteit, gelijke voorwaarden voor internettransport voor iedereen, roert de gemoederen danig in de VS . De eerste verkennende discussie in Nederland bracht twijfel en verwarring maar ook scherpe standpunten aan de oppervlakte.

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1