28 okt 2010 Voorzitter Erik Huizer van de Task Force Ipv6 wil geen paniek zaaien dat het vijf voor twaalf is voor de invoering van de nieuwe internetadressering. Maar veel scheelt het niet. ‘Bedrijven moeten nu echt hun plannen maken, te beginnen met de inkoop’.
18 jul 2010 Telecom Italia is eindelijk verlost van haar frisse speler op de Nederlandse telecommarkt. Tele2 is een geschikte nieuwe eigenaar, vinden onze experts Hendrik Rood, Jaap van Till en Guido van Nispen. Met een portret over, en interview met BBned.
3 experts
30 mei 2010 Hoe leer je de jongens en meisjes journalisten en bloggers een harde les dat het klakkeloos overschrijven van artikelen niet werkt?
28 sep 2008 Termen als 'leugens' en 'geheimen' roepen bij iedereen herkenning op. Je kunt er op internet beter mee overweg dan met de abstracte begrippen 'privacy' en 'beveiliging'.
11 mrt 2008 Beveiligingsmedewerkers die hun loopbaan vermelden op de zakelijke netwerksite LinkedIn vormen een potentieel beveiligingsgevaar Dit beweert een deskundige die vermeldingen vond van werkkringen zols de AIVD of contacten met deze dienst
23 jan 2008 Op 11 december 2007 publiceerde het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) de Richtsnoeren Publicatie van persoonsgegevens op internet. Ik vind dat ze te ver gaan.

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1