25 jun 2017 Nieuwswebsites en -apps en digitale kranten en tijdschriften zijn snackbars die geen krachtige band met lezers/kijkers smeden. De Volkskrant bouwt aan een digitaal medium dat die diepe aandacht wel moet verdienen.
9 okt 2015 Opnieuw nam ik me vorige maand voor om van m’n DWDD-verslaving af te komen. Wonderlijk, het kostte nu geen enkele moeite.
11 mei 2014 De deze week gelanceerde ‘walled garden kiosk’ Blendle biedt slechts een deeloplossing en ook nog eens een oplossing die op langere termijn lelijk in de eigen voet van consumenten kan schieten. De overheid kan de media beter bijstaan met een generieke afrekenmethode: de Mediacoin
25 mrt 2013 Vooral jongeren lezen steeds minder, en zeker geen literatuur of kwaliteitskranten. Dit is vooral het gevolg van een gebrek aan receptieve taalvaardigheid. Veel jongeren zijn niet meer in staat zelfstandig een iets langere en complexere tekst te lezen dan zij in de gratis kranten tegenkomen.

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2020. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1