21 feb 2022 Pornowebsites mogen nog louter naaktbeelden publiceren indien zij toestemming kunnen aantonen van de personen die in beeld komen. Alleen overduidelijk professionele beelden zijn van dit verbod uitgezonderd, zo vonnist de rechtbank Amsterdam.
19 dec 2021 Lockdown, nieuwe regering, stikstof, genoeg onderwerpen om vrijblijvend over te babbelen. Ondertussen worden tieners misbruikt na afspraken via online fora en chatboxen. Gemiddelde leeftijd: 15 jaar.
2 jun 2021 Stichting Onderzoek Marktinformatie (SOMI) dagvaardt met advocatenkantoor Solv vandaag TikTok voor het vermeend overtreden van de AVG en de videowet. Privacy en veiligheid van kinderen lopen ernstig gevaar volgens de stichting die dat met een bak geld wil laten vergoeden.
25 mei 2018 Voor het eerst in de geschiedenis van de mensheid snapt een nieuwe generatie meer van het leven dan de oude. Althans, voor een deel. De digitale wereld is op veel gebieden immers meer het domein van de jeugd dan van de ouders.
4 okt 2016 De zucht naar aandacht, behagen en trots winnen het bij de meeste Nederlandse ouders veelal van het vage gevoel onbehagen over mogelijke privacyschending. Dat is de uitkomst naar een online enquête onder duizend ouders.
1 expert
1 apr 2013 Kinderen zijn steeds meer bezig met tv-kijken, gamen en chatten. Tegelijkertijd krijgen steeds meer kinderen de diagnose ADHD. Hangt dit met elkaar samen? Worden kinderen drukker naarmate ze meer media gebruiken?

Alle artikelen in het dossier "kinderen"

2011

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2020. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1