2 jun 2021 Stichting Onderzoek Marktinformatie (SOMI) dagvaardt met advocatenkantoor Solv vandaag TikTok voor het vermeend overtreden van de AVG en de videowet. Privacy en veiligheid van kinderen lopen ernstig gevaar volgens de stichting die dat met een bak geld wil laten vergoeden.
25 mei 2018 Voor het eerst in de geschiedenis van de mensheid snapt een nieuwe generatie meer van het leven dan de oude. Althans, voor een deel. De digitale wereld is op veel gebieden immers meer het domein van de jeugd dan van de ouders.
4 okt 2016 De zucht naar aandacht, behagen en trots winnen het bij de meeste Nederlandse ouders veelal van het vage gevoel onbehagen over mogelijke privacyschending. Dat is de uitkomst naar een online enquête onder duizend ouders.
1 expert
1 apr 2013 Kinderen zijn steeds meer bezig met tv-kijken, gamen en chatten. Tegelijkertijd krijgen steeds meer kinderen de diagnose ADHD. Hangt dit met elkaar samen? Worden kinderen drukker naarmate ze meer media gebruiken?
24 okt 2011 Bijna alle kinderen en jongeren beleven seks via internet. Als experimenterende tieners zijn ze echter bijna automatisch strafbaar als producenten van kinderporno, zeker sinds een recente aanwijzing van het OM.
15 sep 2011 De werkelijke cyberoorlog, de strijd om de aandacht van onze kinderen, is in volle hevigheid gaande maar wordt nauwelijks opgemerkt. Het transformeert ze in overactieve, stampvoetende tirannetjes die geen uitstel dulden van hun verlangens.
2 experts

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2020. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1