4 mrt 2018 Hans Schnitzler, Joke Hermsen en Aleid Truijens debatteerden heftig met Maurice de Hond over de zin van iPad-onderwijs. De laatste delft het onderspit.
15 jul 2013 Op Netkwesties kruisten twee zeer gewaardeerde panelleden de degens over nieuwe onderwijs O4NT. Waar ligt het gelijk? De iPad is over 20 jaar ouderwets. Het gaat om fundamentele vragen.
11 jul 2013 ‘Volgens mij was ons onderwijssysteem er ook op gericht iedereen in principe gelijke kansen te geven en dat gebeurt dus niet t.a.v. het opdoen van relevante kennis en vaardigheden in het digitale domein.’ Aldus Maurice de Hond die daarin een rechtvaardiging ziet voor zijn iPad-onderwijsexperiment.
8 jul 2013 Joke Hermsen viel O4NT (Onderwijs voor een Nieuwe Tijd) of ‘iPadscholen’ aan. Maurice de Hond vindt de kritiek van haar en Hans Schnitzler ongegrond en hooghartig. Schnitzler antwoordt: de ideologie van De Hond leidt tot onheil.
1 jul 2013 Onze plannen met O4NT worden onterecht ‘iPad-school’ genoemd en inhoudelijk wordt er een karikatuur van gemaakt. Alsof we straks kinderen om half negen een iPad in de handen duwen en om half vier het scherm uit hun handen moeten rukken terwijl ze nog heerlijk zitten te gamen.
30 jun 2013 Verbaasd dat vrijwel alle politieke fracties van de Tweede kamer – de PVV uitgezonderd - de Ipadschool van Maurice de Hond kritiekloos omarmen, stuurde ik afgelopen dinsdag op Twitter dit berichtje over het onderwijs de wereld in:

Alle artikelen in het dossier "iPad"

2013
2012

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1