13 feb 2017 Naast de Jheronimus Academy of Data Science van de TU Eindhoven en Tilburg University komt er een Amsterdam School of Data Science van de UvA, Vrije universiteit en Hogeschool van Amsterdam.
27 dec 2016 Moeten we gewoon accepteren dat privacy nu eenmaal minder belangrijk wordt het Facebook-tijdperk en nu de roep om veiligheid steeds luider klinkt? Of is het data-armageddon nabij met Big Brothers als Poetin, Xi en Trump aan de macht? We moeten niet passief blijven, vindt hoogleraar Jeroen van den Hoven. Bedrijven en burgers moeten opstaan voor databescherming.
22 jun 2016 Samen vormen de universiteiten van Eindhoven en Tilburg de Jheronimus Academy of Data Science (JADS), met de gezamenlijke nieuwe master Data Science and Entrepreneurship. Opleidingsdirecteur Willem-Jan van den Heuvel over de samenwerking en verwachtingen.
25 nov 2012 De hele online marketing heeft zich ‘beestachtig misdragen’ met cookies. Een kernachtige uitspraak van Telegraaf Media-chef tegenover de huilie-huilie van marketeers over gebruikers die op cookiedieet gaan. Hoe nu verder? Gebruikers de baas maken over data?
1 expert
24 okt 2012 In de nieuwe online wereld wordt de consument niet meer ongemerkt en ongewenst beroofd van zijn gegevens.
16 mei 2011 “Begint de digitale samenleving uit de hand te lopen?”, zo vraagt Jensma zich af. “Skype is kut”, zei het Nederlandse meisje aan het tafeltje naast me, op het terras.

Alle artikelen in het dossier "Datamining"

2011
2010
2008
2007
2005

Nieuwsbrief ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief. We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen.

Controleer nu je e-mail

Je ontvangt een bericht met instructies om je e-mailadres te bevestigen. Zonder deze bevestiging sturen we je geen nieuwsbrief, doe het dus gelijk even!

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd
Netkwesties © 1999/2017. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring
Ehio Media content marketing
1
0
1