26 aug 2018 Steeds meer kaf wordt van het koren gescheiden met blockchain, dat niet de veronderstelde Haarlemmer Olie blijkt. Zo is de technologie niet geschikt voor inzet met de Nederlandse verkiezingen, want levert een risico op voor het stemgeheim.
24 mrt 2018 In februari vond de Surf Security- en Privacyconferentie plaats. De traditionele paneldiscussie, met ondergetekende als voorzitter, was gewijd aan het actuele onderwerp blockchains.
26 feb 2018 'Self-sovereign identity' is het zoveelste buzzword aan het blockchain-firmament. Het betekent zoveel als 'baas over je eigen identiteit zijn'. En velen noemen dit de meest veelbelovende toepassing van blockchaintechnologie. Ook de Dutch Blockchain Coalition heeft digitale identiteiten met stip als eerste actielijn gebombardeerd. Toch ben ik uitermate kritisch.
14 jan 2018 Een van de voornemens voor 2018: ik wil blockchain begrijpen. Eerst een voorzichtige vingeroefening: uitschakeling van de tussenpersoon, decentraal beheer en de komst van het internet van waarden.
8 okt 2017 Weer verschijnt er een technologie aan het firmament die de wereld grootschalig zal verbeteren. Men noemt haar ‘blockchain’. Vooralsnog spinnen vooral criminelen, speculanten en evangelisten er garen bij.
3 sep 2017 Het zijn de nieuwe bankiers. Jongens en meisjes met supersnelle computers die meedraaien in een wereldwijd netwerk. Duizenden Nederlanders maken geld op hun computers.

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2023. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1