11 okt 2020 Allerwegen is aandacht voor een pittig rapport van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden over te grote macht van Amazon, Apple, Facebook en Google. Dit noodzaakt tot juridische maatregelen in Washington, maar die zijn in Brussel al in de maak.
11 jan 2020 Toen de Republikeinse senator Lindsey Graham aan Mark Zuckerbergin april 2018 voor de Amerikaanse congrescommissie vroeg om de naam van Facebooks belangrijkste concurrent of een alternatief product te noemen, wist hij niet goed te antwoorden. Graham: ‘Is Facebook dus een monopolie?. Zuckerberg: ‘It doesn’t feel like that to me.’*)
10 jun 2019 Brussel, Den Haag en Washington gaan techconcerns als Facebook, Google, Amazon en Apple aanpakken. Goedebedoelingen, maar is er een begin van een idee over doel en middelen? Anders dan ‘splitsen’ roepen.
22 jun 2014 Uit duizenden bedrijfjes die eind vorige eeuw hun geluk zochten op de Nederlandse hostingmarkt kwam Ocom, beter bekend met de grootste dochter LeaseWeb, als winnaar te voorschijn. Succes van twee jongens uit de regio Rotterdam die nu mondiale ondernemers zijn vanuit Amsterdam.
19 jan 2014 Is het internet totaal ten prooi gevallen aan datahonger van de NSA door toedoen van een centralistisch model van grote concerns? Jazeker, betoogde Marleen Stikker, oprichter van De Digitale Stad en De Waag in Amsterdam. Baarlijke nonsens, vond Werner Vogel, lid Raad van Bestuur van Amazon en lid van de Europese cloudclub van Neelie Kroes.
30 mei 2013 In vele toonaarden voorspeld, maar Benedict Evans geeft bondig de feiten weer over de platform, mobiele media - tablet- en smartphonemarkten.

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2020. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1