Krijgt de RVD GeenStijl klein?

TV-programma De Leugen Regeert kon vrijdag een boeiende uitzending maken dankzij GeenStijl die video en fotos van een tv-presentatrice publiceerde alsmede geruchten over een Nijmeegse wethouder Maar de echte krachtmeting gaat tussen GeenStijl en de RVD en die liet het tv-programma lopen
Ook GeenStijl moest de foto's van tv-presentatrice Manon Thomas verwijderen, want ze waren gestolen. Ze staan er niet meer. In de aflevering van 30 november 2007 van De Leugen Regeert van de Vara verhaalden Thomas en haar advocaat van de moeizame actie om alle online publicaties ongedaan te maken. GeenStijl vormde eerst in diezelfde uitzending het middelpunt van de discussie vanwege haar primeur over een seksaffaire van wethouder Paul Depla. Veel traditionele media volgden. De wethouder zelf zweeg er gelukkig over, de beste remedie. Overigens, hoe zit het met Wikipedia en geruchten? Mevrouw Thomas won uiteindelijk van GeenStijl, Depla bleef zitten en dan is er nog de RVD die de strijd aanbindt met de populairste geschreven publicatie van dit moment. De kwestie over een foto van het winkelend paar Willem-Alexander en Máxima is een boeiende Netkwestie.

Gepubliceerd

2 dec 2007

Registreren en de nieuwsbrief ontvangen?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen en je kunt reageren op de artikelen.

asdas sdf fs dfsdfsf sdffsd

Netkwesties © 1999/2020. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1